TROUWEN IN HET BUITENLAND

HULP BIJ JULLIE BRUILOFT IN HET BUITENLAND

Het is voor velen de ultieme droom: trouwen in het buitenland. Een bruiloft in jullie favoriete vakantieland of op de plek waar jullie het aanzoek beleefden… Zucht, hoe romantisch! Minder romantisch zijn de extra zorgen die een bruiloft in het buitenland met zich meebrengt. Alsof een bruiloft plannen nog niet ingewikkeld genoeg was, krijgen jullie er nog meer vragen bij. Hoe regel je leveranciers als je de taal niet spreekt? Hoe zit het met accommodatie voor de gasten? En waar moet je extra op letten bij een bruiloft in het buitenland?

Geen zorgen: ik heb het antwoord voor jullie! Een weddingplanner is bij trouwen in het buitenland echt onmisbaar. Van papierwerk en praktische zaken, zoals het legaliseren van jullie huwelijk, tot het uit laten komen van jarenlange dromen: ik bied jullie graag mijn hulp bij trouwen in het buitenland, zodat jullie geen risico lopen dat het trouwweekend in de soep loopt.

DROOMBRUILOFTEN: VAN DE SNEEUW TOT HET STRAND

In mijn jaren als wedding- en eventplanner heb ik al veel bruiloften mee mogen maken. Natuurlijk zijn ze allemaal uniek en werk ik met plezier naar iedere grote dag toe. Sommige bestemmingen zijn echter zó spectaculair, dat ze een speciaal plekje in mijn hart hebben. Ik ben bijvoorbeeld echt wel te porren voor een geweldige trouwerij in de Alpen met een zonnetje en een dik pak sneeuw. Maar ik word minstens even blij van een dromerige strandbruiloft in het Caribisch gebied met de voetjes in het zand. Of wat dacht je van een prachtig château in Zuid-Frankrijk waar de fine art stijl helemaal tot zijn recht komt! Wat jullie trouwbestemming ook is: samen maken we er een unieke belevenis van!

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Om jullie verhaal te vertellen, moet ik het natuurlijk eerst horen! Ik ben benieuwd wat jullie voor je zien en hoe ik jullie kan helpen. Meestal gaat dat ongeveer zo: 

  1. We plannen een kennismakingsgesprek in wanneer het jullie uitkomt. 
  2. Tijdens het gesprek kijken we of het klikt en inventariseer ik jullie ideeën. 
  3. Aan de hand daarvan stel ik een offerte op. 
  4. Ik ga voor jullie bruiloft aan de slag: we gaan er iets moois van maken! 

Photocredits: Twycer, Lotz Kinderfotografie,

Nienke van Denderen Fotografie, FixFotografie

ANGELIQUE BRUIJNESTEIJN

WEDDING & EVENTS

Tel: 06-21 87 62 50

Email: info@angeliquebruijnesteijn.nl

KVK: 80503225

BTW: NL003448165B89