OVER MIJ

terug naar het begin...

Geboren en getogen in Landsmeer, gelegen net boven Amsterdam, riep ik al vanaf mijn tiende dat ik in de evenementenwereld werkzaam wilde zijn. Ik was destijds met mijn ouders op een luchtballonnenfestival in Friesland. Ik liep over het festivalterrein en dacht: ‘hoe cool zou het zijn om dit te mogen maken en organiseren’. Na de havo te hebben afgerond startte ik op mijn 17e de studie Vrijetijdsmanagement met beurzen, congressen en evenementen als specialisatie. 

Vanaf mijn 18e ben ik altijd werkzaam geweest in de horeca, want van gezelligheid hou ik zeker! Ik werkte onder andere bij een cateringbedrijf en zo mocht ik ruiken aan de trouwbranche. Wij kwamen op de mooiste plekken van Amsterdam en omstreken. Daar zag ik voor het eerst hoe belangrijk het is om deze bijzondere dag goed geregeld te hebben. Zo zag ik helaas ook vaak dat de bevriende ceremoniemeester eigenlijk weinig tot niets van de belangrijke momenten mee kreeg. Hij/zij was niet bij de leuke onderonsjes en stond voornamelijk te praten met de locatiemanager, de cateraar of de geluidstechnicus. Daarnaast zag ik ook dat niet iedereen een even beste planner/organisator is, wat soms tenenkrommende situaties met zich meebracht. Op dat moment dacht ik al: dit kan anders, ik ben hier wel goed in! 

het scheepvaartmuseum

Bij Het Scheepvaartmuseum kreeg ik de kans om te werken als accountmanager evenementen. Eindelijk zat ik op de plek waar ik al die jaren van gedroomd had. Direct gaf ik bij collega’s aan dat mijn liefde bij de bruiloften lag. Sindsdien heb ik hele mooie bruiloften maar ook zakelijke evenementen mogen organiseren tot wel 1000 personen. In deze tijd heb ik een mooi netwerk opgebouwd van bloemisten, cateraars, techniekleveranciers, stylisten, visagisten, entertainers en natuurlijk collega-weddingplanners. Mijn tijd bij Het Scheepvaartmuseum heeft mij geleerd met trends en ontwikkelingen mee te gaan, maar altijd authentiek te blijven. Mijn kracht ligt in het soepel en ongedwongen laten verlopen van een bruiloft of event, zonder dat de gasten in de gaten hebben dat er een super strak draaiboek aan ten grondslag ligt.

Privé

Al 11 jaar samen, een jaar getrouwd, en trotse moeder van een heerlijk ventje. Ik ben een echt familiemens en vrienden zijn heel belangrijk voor mij. Ik geniet enorm van leuke dingen doen en mooie herinneringen maken. Reizen naar vertrouwde bestemmingen, maar ook het ontdekken van nieuwe plekken word ik heel gelukkig van. Met paal en perk staat de wintersport bovenaan, als voormalig skijuf gaat er geen winter voorbij dat ik niet op de latten sta. Een bruiloft of feest mogen organiseren in de Alpen staat hoog op het wensenlijstje!

Photocredits: Twycer, Lotz Kinderfotografie,

Nienke van Denderen Fotografie, FixFotografie

ANGELIQUE BRUIJNESTEIJN

WEDDING & EVENTS

Tel: 06-21 87 62 50

Email: info@angeliquebruijnesteijn.nl

KVK: 80503225

BTW: NL003448165B89