LIFETIME-EVENTS

LIFETIME EVENTS

Op zoek naar een reden voor een feestje? En wil je dat een keer écht goed doen? Voor allerlei verschillende levensgebeurtenissen help ik je het allerleukste feest te organiseren. Er zijn namelijk zoveel bijzondere mijlpalen die gevierd mogen worden!  

  • Je bent jarig of viert een speciale verjaardag. 
  • Je viert een jubileum op werk of in je huwelijk. 
  • Je gaat met pensioen. 
  • Jullie gaan samenwonen. 
  • Je bent zwanger (babyshower). 
  • Je bent verhuisd (housewarming). 

LIFETIME EVENTS OM TE PLANNEN

Ondanks dat mijn werk als weddingplanner mijn absolute passie is, valt er behalve de liefde nog zoveel meer te vieren in het leven. Als organisatietalent in hart en nieren help ik dan ook graag bij het organiseren van feesten in de breedste zin van het woord. Aan de hand van jouw ideeën plan ik het tofste event of feest voor elk speciaal moment, zodat jij én jouw gasten er nog lang met plezier op terug zullen kijken. Over de praktische zaken hoef je je geen zorgen te maken: structureren en plannen zijn mij als eventplanner op het lijf geschreven, dus ik leid moeiteloos alles in goede banen.  

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Om je verhaal te vertellen, moet ik het natuurlijk eerst horen! Ik ben benieuwd wat je voor je ziet en hoe ik je kan helpen. Meestal gaat dat ongeveer zo: 

  1. We plannen een kennismakingsgesprek in wanneer het jou uitkomt. 
  2. Tijdens het gesprek kijken we of het klikt en inventariseer ik jouw ideeën. 
  3. Aan de hand daarvan stel ik een offerte op. 
  4. Ik ga voor jouw/jullie lifetime event aan de slag: we gaan er iets moois van maken! 

Photocredits: Twycer, Lotz Kinderfotografie,

Nienke van Denderen Fotografie, FixFotografie

ANGELIQUE BRUIJNESTEIJN

WEDDING & EVENTS

Tel: 06-21 87 62 50

Email: info@angeliquebruijnesteijn.nl

KVK: 80503225

BTW: NL003448165B89