CEREMONIEMEESTER

PROFESSIONEEL CEREMONIEMEESTER

Jullie hebben het plaatje al helemaal voor ogen: de locatie, het eten, de foto’s en de bedankjes. Het regelen van de bruiloft gaat jullie goed af, want plannen en organiseren hoort bij het grote avontuur. Toch willen jullie dat iedereen ook lekker kan genieten van de bruiloft zelf. Door een professioneel ceremoniemeester in te schakelen, hoeven jullie niemand in de vriendenkring te belasten met de ceremoniële taken. Ik neem deze graag van jullie over!

In de weken voorafgaand aan de bruiloft stellen we samen het draaiboek op. Met mijn planning skills breng ik de nodige structuur aan en zorg ik ook op de dag zelf dat jullie dag een feestelijk succes wordt. Dat jullie zonder zorgen en met volle teugen van de trouwdag genieten – dat is wat ik wil bereiken als jullie een ceremoniemeester inhuren.

WAAROM EEN PROFESSIONEEL CEREMONIEMEESTER?

  • Omdat jullie en al jullie gasten het verdienen om optimaal van de bruiloft te genieten. Laat mij de boel regelen, zodat jullie de dag écht beleven. 
  • Omdat niemand in je directe omgeving de taak van ceremoniemeester wil (of kan) uitvoeren.  
  • Omdat ik uit ervaring weet wat eventuele knelpunten in een draaiboek kunnen zijn. Als we deze op tijd vinden, is er op de dag zelf geen stress! 
  • Omdat ik de contacten onderhoud met leveranciers en er voor zorg dat alles volgens contract verloopt. 
  • En tot slot: omdat dit mijn passie is! Ik ben een ervaren weddingplanner en ik weet hoe ik van jullie trouwdag een geweldige beleving kan maken. 

MIJN TAKEN ALS CEREMONIEMEESTER

Hoe jullie trouwdag eruit gaat zien, is natuurlijk helemaal aan jullie! Ik ben er alleen maar om de dag in goede banen te leiden. Dit doe ik door van tevoren een haalbare planning te maken, en door tijdens jullie bruiloft achter de schermen aan de juiste touwtjes te trekken. Ook kan ik fungeren als aanspreekpunt voor jullie leveranciers en ontvang ik de gasten op de dag zelf. Ik zorg dat alle plannen die we maken voor jullie trouwdag uitgevoerd worden: van groepsfoto’s tot het gastenboek en de bedankjes. 

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Om jullie verhaal te vertellen, moet ik het natuurlijk eerst horen! Ik ben benieuwd wat jullie voor je zien en hoe ik jullie kan helpen. Meestal gaat dat ongeveer zo: 

  1. Jullie plannen een kennismakingsgesprek in wanneer het jullie uitkomt. 
  2. Tijdens het gesprek kijken we of het klikt en inventariseer ik jullie ideeën. 
  3. Aan de hand daarvan stel ik een offerte op. 
  4. Ik ga voor jullie bruiloft aan de slag: we gaan er iets moois van maken!  

WIL JIJ ALLES UIT HANDEN KUNNEN GEVEN,
OM ZELF EXTRA TE GENIETEN?

Photocredits: Twycer, Lotz Kinderfotografie,

Nienke van Denderen Fotografie, FixFotografie

ANGELIQUE BRUIJNESTEIJN

WEDDING & EVENTS

Tel: 06-21 87 62 50

Email: info@angeliquebruijnesteijn.nl

KVK: 80503225

BTW: NL003448165B89